uw zeecontainer vervoerder
Nederlands EnglishDeutsch

Diensten

De dienstverlening die wij verrichten is vooral gericht op het vervoeren van zeecontainers met alle daarbij behorende aspecten zoals:

  • zeecontainervervoer op roundtrip basis
  • vervoer van containers op combi
  • vervoer van aangesloten reefercontainers
  • vervoer van containers met ADR
  • vervoer van containers met exceptionele afmetingen
  • crossdocking
  • regelen van douaneformaliteiten

Al onze activiteiten worden centraal aangestuurd vanaf ons kantoor in Schelluinen met behulp van de modernste software die er samen met de planning voor zorgt dat al uw lading op tijd en met de grootste zorg op zijn bestemming aan komt.

Container vervoer algemeen

Voor het vervoeren van uw zeecontainers beschikken wij over chassis in alle maten, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. De mogelijkheden zijn 40ft / 20ft / 2 x20 ft / 45ft / 30ft, U kunt het zo gek niet bedenken wij bieden de oplossing in containervervoer.

Combivervoer

Voor het vervoer van lichte 20ft containers hebben wij speciaal combi's in ons wagenpark. Het combineren van 20ft container heeft diverse voordelen: het is goedkoper voor de klant en een zeker niet te vergeten punt schoner voor het milieu, want rijden met 1 auto met 2x20ft is schoner dan het rijden van 2 auto's met elk 1x20ft.

Reefervervoer met GENSET

Diverse combinaties zijn voorzien van generatorsets onder de oplegger voor het aandrijven van reefercontainers. Inmiddels zijn er ook enkele generators geplaatst onder trekkers. Deze worden hydraulisch aangedreven door de vrachtwagen motor. Dit systeem is minder storingsgevoelig en geeft aanzienlijk minder energiebelasting dan een separate motor. Op ons afgesloten terrein hebben wij ook nog de mogelijkheid reefers aan te sluiten indien gewenst.

Vervoer van container met ADR/gevaarlijke stoffen

Al onze voertuigen zijn uitgerust in de zin van het in het ADR Reglement bepaalde voorzieningen op het voertuig voor het vervoer van gevaarlijke stukgoederen. Jaarlijks vindt hierop controle plaats door onze veiligheidsadviseur. Tevens zijn onze chauffeurs opgeleid voor het ADR-Stukgoedvervoer.

Vervoer van containers/flats met overhoogte/overwide.

Voor het vervoer van lading met abnormale hoogte of breedte hebben wij diepladers ter beschikking, die inclusief de containers tot een hoogte van 3,75 m kunnen vervoeren. Ook voor overbreedte is altijd een oplossing te vinden. In de loop der jaren hebben wij hiermee veel kennis en ervaring opgebouwd.

Douane formaliteiten

Indien wenselijk kunnen wij via een zeer betrouwbare relatie de formaliteiten voor douane of rederijen regelen.

sgs GDP gecertificeerd. Good Distribution Practices

Good Distribution Practices

ISO 9001

lid van transport en logistiek Nederland

Transport & logistiek Nederland

european securtity management centre
European security management centre